Els passats 30 i 31 d’octubre els alumnes de 2n d’ESO van anar de sortida a la casa de les abelles (www.lacasadelesabelles.cat), a Sant Pere de Torelló, dins del projecte “mel en equip”.
Va ser una sortida molt enriquidora i productiva ja que els alumnes van poder fer moltes activitats relacionades amb el seu projecte.

En primer lloc els van fer una xerrada sobre la pol·linització de les abelles i els van passar un documental molt pedagògic sobre com les abelles fan la mel.
Seguidament es van posar els vestits d’apicultors i van veure de ben a prop com és un rusc d’abelles amb tot el seu eixam: l’abella reina, els abellots, les abelles
obreres, etc.

Després van poder brescar i tastar diferents tipus de mel (d’heura i de cirerer d’arboç).

El matrimoni que els van fer la visita, la Cèlia i en Ramon, van explicar la seva trajectòria professional com a apicultors i la comercialització de la mel i dels seus productes derivats.

Tota aquesta activitat era la posada en pràctica de tot el treball que van fer el curs passat quan es va començar aquest projecte i els van donar idees de com continuar amb el “mel en equip” aquest curs.