El passat dimarts 10 de febrer  l’alumnat dels cicles formatius de grau superior d’Administració, de Comerç Internacional i de Transport i Logística va visitar l’empresa Miquel Alimentació Grup on ens varen explicar l’estructura i funcionament del grup empresarial així com les estratègies comercials i financeres que segueix l’empresa.

Les persones responsables dels Departaments d’Exportació, d’Importació i de Logística ens varen explicar les tasques que realitzen en aquests departaments, les dificultats del dia a dia i la importància que té el pes de l’exportació i la importació per aquesta empresa amb casos reals d’experiències viscudes.

La xerrada va ser molt interessant i a més, divertida. A continuació ens varen ensenyar els magatzems que són immensos i el seu responsable ens va explicar el procés d’emmagatzematge que segueixen. Tot seguit mentre l’alumnat d’Administració i Finances visitava el Museu Dalí,  l’alumnat de Comerç Internacional i de Transport i Logística va visitar la duana de Vilamalla on es despatxen els camions de fruites i verdures amb destí a tercers països.

La Directora del SOIVRE ens va informar sobre tots els tipus d’inspeccions que fa aquest servei i ens va ensenyar el laboratori on s’analitzen els olis.