Els dies 25 i 26 de març els alumnes de l’optativa de Geologia de 3r d’ESO i Ciències de la terra i medi ambient de Batxillerat de l’institut Bosc de la Coma vam fer una sortida de dos dies al Pallars Jussà.

Vam realitzar diferents visites i rutes geològiques organitzades per l’Eda L’entorn d’aprenentatge de Tremp per tal d’aprendre molta geologia!

El Pallars jussà és una comarca mundialment molt valuosa per l’estudi i interpretació de la geologia en el nostre planeta, podem dir que és un llibre obert per endinsar-nos a diferents temps geològics, ple d’estructures tectòniques i molts fòssils, així com paisatges per interpretar impactes ambientals-geològics més actuals.

Va ser una experiència molt intensa i enriquidora. Menjàvem i dormíem a l’alberg de Tremp on vam fer partides de futbolin, cartes, basquet, tenis taula,etc… I vam conèixer les Icnites de la Posa, el museu d’Isona, com restauren el coll d’un Titanosure, els estanys de Basturs, les icnites d’Orcau, Collegats, l’embassament de St. Antoni, St. Corneli i moltes coses més.