En Raúl Alzola de l’empresa de missatgeria sostenible i ecològica Oclot d’Olot ens va visitar amb la seva bicicleta a l’institut i va participar en una taula rodona amb els alumnes de cicles formatius de gestió administrativa i administració i finances. Ens va explicar la seva experiència emprenedora, com va començar, com va sorgir la idea de crear aquest servei.

El repartiment en bicicleta és eficient, segur,econòmic i respectuós amb el medi ambient i tot i que a la nostra ciutat és molt recent (Oclot va començar al desembre de 2014) aquest tipus de servei fa molts anys que es desenvolupa en altres ciutats del nostre país i d’altres ciutats europees. El fet de ser un servei local fa que la relació entre el missatger i el client sigui molt propera i personal.

El serveis estan dirigits a particulars, petit comerç i empreses que necessitin un servei de repartiment ràpid i eficient, amb el valor afegit de comptar amb un servei ecològic. Tots els repartiments es fan de forma sostenible amb bicicletes especials de càrrega que soporten fins a 70-80kg de càrrega.

Una vegada en Raúl ens va haver explicat la seva experiència es va iniciar una taula rodona amb els alumnes que va ser molt amena i interessant. Des del centre volem agrair-li la seva visita i que compartís els seus coneixements i vivències amb nosaltres.