A les hores de català dels dimecres, l’alumnat de 1S2,1S3 i 1S5 surten del centre a treballar el tema del teatre, anem al parc nou, a la teuleria, a les fonts de Sant Roc, etc.

“Avui hem introduït el projecte del teatre anant al costat del pavelló firal, i la Irene ens ha explicat una mica d’introducció. Ha explicat diferents tipus de teatres: el teatre grec, el teatre romà, l’isabelí, i els actuals. Ens ha explicat les seves característiques principals, com actuaven, qui estava permès que actués, si estava mal vist o no, i què necessitaven per actuar. També hem llegit algun fragment d’obres conegudes com la història d’Ulisses i Romeu i Julieta. La veritat és que m’ha agradat bastant, ja que hem sortit de l’edifici de l’institut i hem anat a l’aire lliure.”

Eloi García, 1S5

“M’ha agradat el projecte que hem fet. M’ha agradat l’ambient que hi ha hagut a l’aire lliure.
M’he divertit molt, especialment quan en Fran i jo hem llegit el poema de la Julieta i en Romeu. Crec que aquest projecte serà molt divertit. També m’ha agradat la idea d’anar a fora i no quedar-nos a l’aula, perquè a vegades estressa molt estar en una habitació amb molta gent, i també és bo que ens toqui l’aire. He après moltes coses, com per exemple que al teatre dels grecs els actors portaven màscares i que les dones no actuaven. També he après que al segle XVI el teatre estava molt mal vist, i per això es representava en hostals, i que en aquella època les dones encara no podien actuar.”

Santi Rodríguez, 1S2

“Ha estat molt divertit i entretingut, perquè hem anat als vençuts, hem fet teoria i hem llegit uns fragments d’obres de teatre: El ciclop, Romeu i Julieta i Endevina, endevinalla, de T de Teatre.

La lectura que més m’ha agradat ha estat la d’Odisseu, perquè a mi m’agraden les històries d’acció i en aquest tros n’hi havia una mica.”

Èric Fernàndez, 1S3

“Hem llegit tres obres magnífiques, que m’han agradat, i jo he pogut llegir-ne una. Gaudeixo molt aquests moments. Considero que aquest projecte serà genial i que m’ajudarà molt en un futur per no tenir vergonya i saber-me expressar millor.”

Laia Ferrer, 1S5