El proper divendres, dia 8 d’abril, els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut, conjuntament amb els alumnes de 3r d’ESO del Cor de Maria faran la representació de l’espectacle d’enguany.

Aquest ja és el 4 any en què l’Institut participa al projecte promogut pels coordinadors del Teatre Principal d’Olot

TOTS DANSEN és un projecte basat en el Tot Dansa, d’àmbit barceloní i participat pel Mercat de les Flors, Institut del Teatre i Institut Municipal de Barcelona. El projecte “Tot Dansa”, adreçat a escoles d’ensenyament secundari, es desenvolupa en el marc dels Programes Culturals de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, i té per finalitat introduir, promoure i donar a conèixer la dansa contemporània a les escoles de nivell secundari.

L’èxit aconseguit a les edicions de Barcelona fa que s’ampliï a altres ciutats de Catalunya, i  que l’INS Bosc de la Coma s’hi aculli, juntament amb l’INS Garrotxa i el Cor de Maria, amb la il·lusió de poder oferir als alumnes una nova manera de treballar, amb una finalitat concreta, amb suport tècnic, col·laborant amb  alumnes d’altres centres i treballar en espais diferents als habituals. Malgrat, les dificultats inherents a qualsevol novetat, la valoració general és molt positiva, una experiència per recordar i aprofitar. Ara hem  arribat a la part final del projecte, que no és altre que la representació de la coreografia treballada.

Us convidem doncs a gaudir del treball fet pels alumnes de 2n d’ESO el divendres 8 a les 21.00h al Teatre Principal d’Olot. La representació és oberta a tothom: pares, familiars, amics, coneguts i públic en general. El preu de l’entrada és de sis euros i ja estan a la venda a les taquilles del Teatre i de Can Trinxeria.