El passat mes de desembre els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat de l’INS Bosc de la Coma vam visitar l’empresa “Noel Alimentària S.A.U.” de Begudà.

Seguidament, el director Financer, Sr. Joan Piany, ens va explicar d’una manera molt pedagògica quines són les tasques del seu departament, fent esment a la situació de mercat en què actualment es troba el sector davant la crisi econòmica. Finalment, el Sr. Joan Boix, Director General de l’empresa, ens va presentar la Fundació A.Bosch, que té com objectiu principal la investigació i el desenvolupament de solucions mèdico-quirúrgiques derivades de malalties infantils. Amb aquesta fundació, l’empresa actua amb responsabilitat social corporativa.

Inicialment, la directora de Recursos Humans, Sra. Mònica Vidal, ens va fer la presentació general de l’empresa, explicant-nos l’estructura organitzativa i la diversa gamma de productes que s’elaboren en aquesta empresa i aprofundint en el contingut de la seva àrea.

Finalment vam fer un recorregut per les instal•lacions productives de la nau a fi de fer-nos una idea de com es treballa en una empresa d’aquestes dimensions.

La visita va ser molt profitosa i ens serví de gran ajuda per millorar els nostres coneixements en el sector econòmic i empresarial.

Volem agrair, de manera especial, el bon tracte rebut i l’atenció que varen tenir amb tots nosaltres.