El passat 25 d’abril, els alumnes de 1er curs d’Administració i Finances visitaren l’empresa olotina Alzamora Packaging, dedicada a la fabricació d’envasos i productes de cartró.

A la primera part de la visita van tenir l’oportunitat de visitar totes les instal·lacions de la fàbrica. Es va començar per la part administrativa i de recursos humans i posteriorment van veure el departament d’enginyeria, on ens van explicar el procés de disseny dels embalatges. Seguidament van visitar les instal·lacions on es porten a terme els dos principals processos de producció: la impressió, i el troquelatge, el magatzem automatitzat i la secció d’expedicions.

A la segona part van fer una interessant visita al museu, on comprovaren l’evolució de la impremta els darrers tres segles, gràcies a la magnífica col·lecció de màquines d’impressió de què disposen a l’empresa.

Voldríem agrair a en Joan Lladó, cap de producció, i a la Belén Luna, responsable de màrqueting i comunicació, per l’excel·lent acollida que ens van dispensar i per la seva disposició en la preparació i realització de la visita.