El passat 17 de desembre els alumnes de 2n curs de Comerç Internacional i Gestió del transport van assistir a una jornada pràctica de formació a l’empresa RESOL GRUP de Les Preses on van poder veure de primera mà el procés d’aprovisionament, logística, producció, comercialització i màrqueting dels seus productes de resina per terrasses, bars, jardins, hotels i altres ambients que fabrica i ven des del 1963, amb una evolució evident cap al disseny i l’exportació a més de 100 països de tot el món.

La jornada es va dividir en 4 parts:
– després de la benvinguda i la presentació del Director de Recursos Humans van poder gaudir de la presentació dels productes de la mà del director de Màrqueting de la companyia.
– seguidament el Cap de processos va presentar una sèrie de casos pràctics de millores que han repercutit en la logística, en els costos de l’empresa i en el servei als clients.
– els encarregats de la planta de producció van mostrar el procés productiu en tot detall, la càrrega en els molls i els diferents processos de picking del magatzem.
– finalment el Responsable d’importacions i ex-alumne del nostre institut, juntament amb el Director de Logística van explicar com negociaven amb els clients amb casos pràctics i consells que ben segur seran molt útils pel futur professional de tots els alumnes que hi van assistir.
resol1
resol2
resol3