Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat que cursen les matèries  d’Economia i Economia de l’Empresa ens hem submergit en el funcionament de les empreses Transports Tresserras, SA i Inteplast, SA. On ens han explicat el desenvolupament de les seves activitats (transport i producció, respectivament), situant-nos en el seu dia a dia.

Primerament, ens han fet una introducció teòrica dels inicis històrics, els recanvis generacionals, les reinversions, l’obertura de nous mercats i la recerca de l’eficiència.

Posteriorment,  i ja coneixent les bases del que ens ocupava, ens hem dirigit a l’interior dels magatzems (Tresserras) i de la cadena de producció (Inteplast). Obtenim resultats positius de la sortida ja que ens ha servit per relacionar-ho amb allò que estem treballant a classe (diferentment segons si cursem 1r o 2n) i poder comprovar i acabar d’entendre millor els conceptes apresos en les matèries; també ens ha servit per tenir clar que a la nostra comarca hi ha empreses líder i innovadores en el seu sector com ho són les dues que hem visitat.