El passat dilluns 9 de març els alumnes de primer i segon de batxillerat que estem cursant l’assignatura d’economia i/o economia de l’empresa, vam anar a visitar dues de les empreses importants de la comarca d’Osona. On vam poder aplicar els conceptes apresos a l’aula, tot observant el procediment que es duu a terme a l’hora de fabricar i comercialitzar els productes.

Primer vam visitar l’empresa “Calidad Pascual” on ens varen fer una xerrada explicant-nos la història i el funcionament de l’empresa. Tot seguit ens vàrem fer una degustació dels diferents productes de la casa i per acabar vam fer una visita guiada, on vam poder observar tot el procés de pasteurització i d’envasat de la llet.

Seguidament, ens vam desplaçar fins a la central de compres de l’empresa Bon Preu, coneguda pels hipermercats Esclat, supermercats Bon Preu, les benzineres Esclat Oil i Iquodrive amb la comercialització dels seus productes per internet. Tot seguit vàrem veure els diferents magatzems on ens van explicar el sistema de recepció, organització segons comandes i enviament de productes a les botigues.

Els alumnes, vam quedar molt satisfets de les diferents visites i a més, molt agraïts pels obsequis rebuts de les dues empreses.

Anna Font i Cristina Costa.