Dilluns 21 de gener va venir a fer-nos una xerrada en Pau, exalumne del nostre centre. Ens vam reunir els alumnes de primer i segon de Biologia. En Pau ens va explicar el seu camí després de cursar el Batxillerat Científic; va decidir cursar el Grau en Biotecnologia a la Universitat de Girona, posteriorment, el Màster en Bioinformàtica i el Doctorat en Biomedicina. Actualment està iniciant una nova etapa a la ciutat de Londres on dedica el seu temps a la investigació de malalties hereditàries.

La xerrada va ser molt interessant ja que ens va aconsellar sobre quines poden ser les nostres opcions acadèmiques de futur. A part, va fer una breu introducció al seu treball de fi de Grau i a la seva Tesi Doctoral basada en dades genòmiques: genotips, seqüenciació massiva i RNA-seq.

El seu nivell en el món de la Biologia molecular era realment superior al nostre, però tot i així, hi havia conceptes familiars i coneguts per a nosaltres gràcies als nostres anys acadèmics. No obstant això, la seva manera d’explicar va ser molt entenedora i assequible.

Gràcies, Pau!