Convenis amb Empreses d’Informàtica

L’Institut Bosc de la Coma té convenis amb les seccions de formació de diferents empreses líders en el mon de la informàtica.

Cisco Systems

Aquest institut és una CISCO Local Academy. Això vol dir que pot impartir la preparació per obtenir el certificat CCNA (CISCO Certified Network Associate) que permet assolir els coneixements fonamentals sobre xarxes.

També pot impartir els cursos IT Essentials, NDG Linux Essentials i NDG Linux I & II, equivalents als certificats CompTIA A+, LPI Linux Essentials, LPI LPIC-1 i LPI.

Cisco Systems és l’empresa líder en xarxes per Internet.

Microsoft

Estem subscrits al programa Microsoft Azure Dev Tools for Teaching, que permet als alumnes obtenir llicències dels productes de Microsoft: Windows, Windows Server, Visual Studio, SQL Server, etc., i accés als serveis del núvol d’Azure: Windows & Linux Virtual Machines, Azure Managed Disks, Azure SQL Database, Azure Load Balancer, Active Directory, Azure DevOps, etc.

Microsoft és el líder mundial de software per a informàtica personal i d’empresa.

Oracle Corporation

Estem subscrits al programa Oracle Academy, el que implica que els alumnes poden aconseguir certificats per haver cursat assignatures amb els productes Oracle (molt ben valorats en el món laboral), com Oracle Database, Java, MySQL, etc…

Oracle és el proveïdor mundial líder de software per a l’administració de la informació.

VMware Inc.

Estem subscrits al programa VMWare IT Academy, que ens permet obtenir llicències del programari de VMWare per a treballar amb màquines virtuals a les aules i desplegar sistemes de cloud computing.

VMWare és l’empresa líder en en sector de la virtualització.

Amazon Web Services, Inc.

Estem subscrits al programa Amazon Web Service Educate, que ens permet utilitzar la plataforma d’informàtica al núvol d’AWS.

Amazon Web Servies és la plataforma líder de computació i emmagatzematge al núvol.

Red Hat Inc.

Eestem subscrits al programa Red Hat Academy, que ens permet utilitzar la tencnologia i el material per a oferir cursos i examens oficials de Red Hat.

Red Hat és el proveïdor líder de solucions de codi obert empresarial.