El passat divendres, 2 de juny, es van inaugurar les reformes de la nostra biblioteca. S’ha creat un espai de lectura al fons, amb un disseny diferent de la resta de la biblioteca per tal que l’alumnat i el professorat que vulgui pugui disposar d’un lloc tranquil, acollidor i lluminós per a poder llegir. També s’ha canviat part del mobiliari per fer una biblioteca més ergonòmica.

Volem agrair la col·laboració de l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament de la ciutat. A l’acte de presentació hi assistiren l’alcalde Pep Berga, Mariona Camps i Ricard Sargatal que ens van recordar la importància de la lectura en l’aprenentatge íntegre dels alumnes. Per part del centre va intervenir el director, Marc Valls,  que va insistir en els beneficis de la lectura que hauríem de normalitzar en els nostre dia a dia. Finalment, Fina Vilanova, coordinadora de la biblioteca i Anna Fenollar, bibliotecària, van recalcar que ara que ja tenim espais de lectura, hem de buscar complicitats entre tots per tal que els alumnes estiguin motivats per llegir novel·les, còmics.. el que sigui però que llegeixin.

A l’acte, hi va assistir també el president de l’AFA, Eduard Payet i els alumnes i professors que no feien classe. Volem agrair  la participació de la professora Rosa Planagumà i els alumnes d’Aula Taller i UEC pel que fa a l’ambientació i als punts de llibre que feren per aquesta ocasió.

 Hi hagué un petit piscolabis per endolcir la trobada.

JOVULLLLEGIRTUVOLSLLEGIRELLVOLLLEGIRNOSALTRESVOLEMLLEGIRVOSALTRESVOLEULLEGIRIELLSVOLENLLEGIR.

Coordinació de biblioteca