ABRIL SITJÀ (de 2n de Batxillerat), amb un muntatge ben especial que porta per títol EN JAN CONVERSA AMB ELS SEUS AMICS DEL SEGLE I aC SOBRE LA PAX AUGUSTEA. Aquesta foto ha estat feta al Museu d’Història de Barcelona, en una sala on hi ha objectes quotidians dels antics romans, i també bustos de personatges il·lustres de la ciutat.

MARTINA ANDREU ( de 2n de Batxillerat) ha obtingut un primer premi ex aequo amb la fotografia que representa part d’una escultura femenina ensenyant un dels pits. Porta per títol “SENSE CENSURA”.

MARINA TORRENT (de 1r de Batxillerat ), amb una fotografia titulada PALIMPSEST. Aquesta imatge ens evidencia que els edificis antics, en aquest cas el temple d’August, conviuen i estan integrats en edificis nous (Centre Excursionista).

El passat 10 d’abril els alumnes de Llatí i Grec del Batxillerat Humanístic van captar en una sèrie d’imatges l’herència que els romans han deixat a Barcelona. Recordem que aquesta ciutat havia estat una colònia romana fa molts segles i que, directa o indirectament, ens queden vestigis d’aquella època. Només cal estar atents i observadors.