Aquest curs 2012/2013 fa 10 anys que s’imparteixen els cicles formatius de la família professional d’informàtica i comunicacions a l’Institut Bosc de la Coma i, per tant, a la Garrotxa.

Durant aquests 10 anys s’han format molts alumnes en una professió que, en menor o major mesura, és necessària pel món empresarial.

Per tal de celebrar aquesta efemèride el departament d’informàtica ha preparat una sèrie d’actes que poden ser d’interès per a tothom.

El programa d’activitats previst per al públic en general és el següent:

Dimecres 17 d’abril, a les 17h, la xerrada Aplicacions per a mòbil, a càrrec de l’empresa Sixtèmia (www.sixtemia.cat). Sixtèmia és una empresa que es dedica al desenvolupament d’aplicacions per a mòbil. Ha desenvolupat aplicacions per a organitzacions com TV3 i ha participat al reconegut congrés Mobile World Congress.

Dijous 18 d’abril, a les 16:30h, la xerrada Model de negoci amb programari lliure, a càrrec de l’empresa Arambee, la qual es dedica al desenvolupament de pàgines web. N’ha creat de tant famoses com les de Gaes, Mediapro, GolTV, Diputació de Girona, entre d’altres (www.arambee.com)

Durant la setmana del 15 al 19 d’abril també hi haurà una exposició sobre la història de la informàtica i també es mostrarà algun dispositiu informàtic curiós.

Descarregar programa d’activitats