La sortida adreçada als alumnes de la modalitat de batxillerat social s’articulava en dos grans eixos: visita a l’empresa SEAT, situada a Martorell; i visita a les Caves Codorniu, situades a Sant Sadurní d’Anoia. Ambdues tenien un punt en comú: analitzar dos model diferents d’empresa.

Vam marxar a les 8h de l’institut, en direcció MARTORELL. Un cop allà, vam anar a esmorzar a un centre comercial, on ens vam atipar amb un cafè poc gustós i molt costós. Un cop amb l’estómac ple vam anar a les Caves Codorniu, per fer una ruta amb un trenet molt veloç, estil Port aventura. El nostre guia ens va encaminar per un passeig ple d’aromes de pomes, peres salvatges… Un cop acabada la visita vam poder fer una cata!… de suc de raïm.

Després d’acomiadar-nos de les caves, vam arribar a la SEAT. L’organització i els avenços tecnològics dels que disposen als tallers de planxisteria i muntatge ens van impressionar moltíssim i ens va cridar l’atenció el concepte de “quarta revolució industrial”. Vam veure nous models de Seat mentre els nostres estómacs començaven a rugir com els motors dels cotxes a falta de nutrients. Un cop acabada la visita, vam poder dinar. Volem agrair a les professores que ens van aguantar i al guia de la Codorniu que ens va alegrar la vetllada.