El passat 26 de gener de 2024, els alumnes de batxillerat van celebrar la diada de Sant Tomàs d’Aquino, patró dels estudiants, amb una sortida per a cada modalitat.

 

L’activitat programada pel batxillerat científic i tecnològic consistia en una visita a l’empresa LC Paper de Besalú, coneguda per haver estat pionera a nivell mundial en tecnologies orientades a la fabricació de paper sostenible. Van completar la jornada amb una visita al museu Darder, on van poder conèixer l’origen i la singularitat de l’estany de Banyoles.

 

La sortida programada per la modalitat humanística consistia en una visita al MOCO Museum de Barcelona que conté una col·lecció d’art modern i contemporani amb experiència digital immersiva. Seguidament, els alumnes van poder visitar la basílica de Santa Maria del Mar i passejar pel Born i la Ribera.


Els alumnes del batxillerat social van visitar el Port de Barcelona fent una ruta marítima en vaixell. Seguidament, van tenir l’oportunitat de conèixer les instal·lacions de l’empresa Honda.