Acabem el curs 2019-20 i ens acomiadem dels alumnes de 4t d’ESO que han passat quatre anys entre nosaltres. Alguns marxaran i altres seguiran a l’institut a cicles o batxillerat, però s’acaba una etapa per tothom.

Aquest últim trimestre, tot i que hem seguit compartint experiències virtualment, no han pogut viure algunes experiències importants que s’havien de fer presencialment, entre elles, el comiat de fi de curs i de final d’etapa.

L’equip directiu, els tutors i professors i els alumnes d’altres cursos els hem volgut fer un vídeo com a comiat. És un recull de moments i activitats en les que han participat durant aquests cursos, amb unes paraules de delegats d’altres cursos d’ESO i de professors que els han tingut durant aquest temps.

El vídeo l’ha editat la Sukhnoor Kaur Thandi, alumna referent de convivència de 2n d’ESO, i hem participat molts de nosaltres col·laborant amb material fotogràfic i en vídeo que havíem anat recollint aquests anys. No hi és tot ni hi ha tothom, però és una mostra que esperem que pugui servir com a record del seu pas per l’institut i que esperem que supleixi, en part, el comiat que no s’ha pogut fer presencialment.

Els recordarem i els trobarem a faltar!!