Des del departament de matemàtiques volem felicitar a l’Aarón Burgos, en Lluc Marguí, l’Èric Marsal i l’Aniol Simon que han estat seleccionats a la primera fase del concurs "Fem Matemàtiques".

El seu treball en grup ha estat seleccionat d’entre tots els presentats dels diferents centres de la província de Girona. Es tractava de resoldre un seguit de problemes lligats a l’entorn i adequats per a treballar estratègies matemàtiques.

Aquesta activitat és organitzada anualment per la FEEMCAT amb el suport del Departament d’Ensenyament i està dirigida a tots els alumnes de sisè de Primària i primer i segon d’ESO dels centres escolars de Catalunya. S’organitza en forma de concurs i es desenvolupa en tres fases. Malauradament, en la situació actual, no es podrà dur a terme la segona i la tercera fase.

El departament de matemàtiques ha dedicat l’hora de l’optativa de 1r d’ESO a orientar i a acompanyar a l’alumnat en aquesta tasca. Agraïm la participació de tots els alumnes de l’optativa, que rebran un diploma, per la bona feina feta i esperem que aquests resultats els estimulin a continuar treballant les matemàtiques.