El proper dijous 6 d’octubre a les 12:00h tindrà lloc la Lliçó inaugural del curs 22-23. De nou, omplirem la sala d’actes en dues sessions per escoltar les inspiradores vivències de l’Adrià Homs.

Mestre de primaria, viatger i garrotxí, és l’autor del llibre solidari “Somiem?. El llibre dels somnis”. Un recull de somnis i desitjos d’una colla de nens i nenes de vint-i-cinc països, que ha reunit al llarg d’anys de viatges. Durant aquestes sortides a l’aventura, explica que “simplement m’he limitat a viatjar com m’agrada, de la forma més simple, austera i real, deixant que el temps generés encontres fortuïts amb infants de tot arreu.”

Aquest fill de Santa Pau, va recollir somnis tant diversos com els nens i nenes als que va conèixer. Per exemple, la Fatoumata, una nena de 6 anys de Bamako (Mali), li va explicar que el seu somni era tenir un pinta per aprendre a fer pentinats.

Com va dir un savi anònim: “el dia perfecte és anar-se’n al llit amb un somni iu despertar-se amb un projecte”. Ens podrà donar l’Adrià l’empenta per assolir els nostres somnis?