Us informem que divendres dia 19 d’octubre a les 9:25 tindrà lloc la conferència inaugural del curs 18-19 del Bosc de la Coma a càrrec del Sr. Marc Boada Ferrer. Ha dedicat gran part de la seva trajectòria professional a la divulgació científica a través de diversos mitjans com ara la ràdio, la televisió (presentador del programa Què, qui, com?), la premsa escrita, la docència, etc.

El mateix Sr. Boada resum la seva ponència titulada “Reptes científics per al segle XXI” amb les següents paraules:

“El segle XXI ha de ser una època d’extraordinari avenç científic. No podia ser menys, portem dos-cents anys de superdesenvolupament de la ciència i la tecnologia. Aquesta revolució en la que ja estem  immersos, però, te una vessant humana. Els joves que avui son als nostres instituts seran els protagonistes de la història. Feina no ha de faltar.

En aquesta conferència farem un repàs a les principals àrees científiques en les que s’espera assolir fites de ciència ficció. Veurem també fins a quin punt fer ciència no és només una opció professional, sinó que també pot ser un camí de realització personal i intel·lectual.”