El passat dissabte 5 d’octubre va tenir lloc el lliurament dels XIX Premis Salvador Reixach per a Treballs i Recerca i Projectes Finals a Santa Pau.

En la modalitat “Anàlisi i Gestió” ha estat guardonat el Projecte realitzat el curs passat per la Sukhvir Kaur i la Jaskaran Kaur del Cicle Formatiu de Comerç Internacional.
Aquest projecte es centra en l’exportació de bombons ecològics al Canadà. Comença per la compra de cacau ecològic a un proveïdor situat a la província de Barcelona; segueix amb l’estudi del procés d’elaboració del producte, envàs i embalatge; la investigació de dos mercats exteriors potencials (Canadà i Japó); l’anàlisi del pla de màrqueting internacional i digital; i finalitza, amb totes les accions lligades a la seva distribució, transport i assegurances, formes de cobrament i gestions duaneres necessàries per dur a terme l’exportació del producte.

Els Treballs de Recerca d’en Marc Romero Cano titulat “La Faràndula dels pobles de la Garrotxa” i de la Júlia Linares Mesas “D’Helsinki a l’Havana fins a Washington” han estat finalistes de les seves respectives categories.

Enhorabona a tots quatre!!