Aquest dijous 16 de març de 2023, un total de setanta cinc alumnes de l’institut Bosc de la Coma, han participat a la prova Cangur 2023.

La prova Cangur és un concurs de matemàtiques promogut per l’associació internacional Le Kangourou sans Frontières (KSF), que té com a finalitat la promoció de la cultura matemàtica bàsica per tots els mitjans i, en particular, per l’organització d’un joc-concurs anual que se celebra el mateix dia en tots els països participants.

En l’edició d’enguany, que ha estat ja la vint-i-vuitena, hi han participat més de 100.000 noies i nois a Catalunya de més de 1.000 centres diferents.

Amb la Cangur, es vol transmetre als estudiants el goig de fer matemàtiques proposant-los exercicis que representen un desafiament interessant i engrescador. Els participants tenen un temps d’una hora i un quart per intentar resoldre’ls.

Pensem que la participació en aquesta prova pot ser una bona oportunitat per introduir a l’aula unes matemàtiques diferents a les habituals i treballar, de forma més amena , aspectes referents a les competències associades a la resolució de problemes.

Com a centre, estem molt contents de la participació del nostre alumnat a la Prova, i els volem continuar engrescant perquè gaudeixin d’una forma més lúdica de les matemàtiques.