Els alumnes de primer curs de Gestió Administrativa i Administració i Finances varen visitar el Centre d’Empreses de Les Preses.

En primer lloc en Jordi Bassaganyes els va explicar que és un espai on s’ofereixen oficines i naus a  persones que volen crear la seva empresa a preus molt assequibles. També compten amb un espai de coworking que permet a emprenedors de diferents sectors desenvolupar els seus projectes, fomentant el treball en col·laboració per aconseguir millors resultats empresarials. Seguidament es va fer una visita guiada a les instal.lacions.

A continuació la Pilar i en David, van explicar la seves experiències com a emprenedors. La Pilar, que està treballant en un despatx del centre, ha creat l’empresa Gestió Global. I en David Jané, de Volcanic Internet, tot i que ja no està al centre d’empreses, va conèixer el seu soci en el Centre d’Empreses de Les Preses. Tots dos emprenedors ens van explicar la seva experiència personal, com van començar, les dificultats que es van trobant i com amb esforç les van superant.

Tot plegat una experiència interessant i gratificant. Agrair la seva dedicació i disponibilitat per fer possible aquesta visita.