Les alumnes Núria Pujol Vila (Batxillerat modalitat científica), Aina Verdaguer Homs (Batxillerat modalitat científica) i Paula Soy Carbó (CFGS d’Administració de SistemesInformàtics en  Xarxa) han estat dignes finalistes de la desena edició dels premis Jordi Pujiula.

Amb el treball de recerca titulat “De cap a peus: tot allò que amaga el creixement”, la Núria es va plantejar descobrir les causes de les disfuncions del creixement i la influència de totes aquelles variables que les poden afectar, per aplicar-les finalment a un cas real.
L’Aina ha fet un estudi de les propietats del cacau i de la xocolata així com dels efectes que els seus components ens provoquen al nostre organisme. El títol no podia ser un altre que: “Quin cacau!”

La Paula ha volgut adreçar el seu projecte a les empreses petites. La seva proposta “Hosting amb Docker” consisteix en crear un sistema d’emmagatzematge de pàgines web, on els petits negocis podran consultar informació o bé vendre els seus productes.

Us deixem una mostra fotogràfica de l’acte que va tenir lloc a la sala Torín el passat dissabte, 30 d’octubre.