El passat dissabte, 8 de març, a l’Auditori de Barcelona es va fer el lliurament dels Premis Recerca Jove, en la seva 23a edició, que atorga la secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.  L’acte va ser presidit pel Conseller Felip Puig i per Antoni Castellà, secretari d’aquesta institució que va animar els joves guardonats a  fomentar aquest esperit científic  en les seves carreres universitàries i en el seu futur món professional.

La Roser Obrador, que està fent primer de medicina a la Universitat de Barcelona, va fer un treball de recerca titulat Imatges cerebrals no desitjades: el Tetris en té la solució? i el seu objectiu era esbrinar si jugar al Tetris podia reduir el nombre de reviviscències que sol tenir una persona després d’haver viscut algun tipus d’experiència traumàtica.  El treball va ser assessorat pel professor de biologia, Marcos Magallanes.

Sens dubte, rebre un premi d’aquestes característiques és un motiu de satisfacció per a la Roser i també per al centre perquè és un reconeixement a la feina ben feta i a l’esforç.

Felicitats Roser !

roser_trpremi